• 100 ENDANSA
  • PAISATGE DANSA
  • SACSEJA
  • CICLE COMPARTEIX IMPROVISACIÓ
  • LASELVADANSA
  • PATAM DANSA

100enDANSA

Pràctica experimental i creativa on prenem la història i evolució de la humanitat i la dansa al llarg dels temps com a objecte d’anàlisi i connexió amb les diferents assignatures de 2a d’ESO.

PAISATGE DANSA

Paisatge Dansa és un projecte pedagògic que obre, mitjançant les arts del moviment i l’audiovisual, noves possibilitats de recerca, experimentació, observació i reflexió sobre el mateix cos, l’entorn, l’arquitectura, els fenòmens naturals…, etc. A més és una oportunitat per a conèixer-se entre companys/as des d’un altre lloc no quotidià, connectat amb el joc, la creativitat i l’apoderament. Paisatge Dansa i una aproximació al videodansa.

SACSEJA Moviment i Performance

SACSEJA és un viatge artístic des del moviment, la creació i la comunicació cap a la Performance…. es presenta com a un projecte d’Acció Comunitària enfocat als joves. Enfortir el “sentiment de pertinença al grup” en clau positiva i des d’una actitud proactiva, emfatitzant els valors i relacions interpersonals, així com donant lloc a la singularitat de cadascun d’ells…, és la recerca. Treballant a través de les Arts del Moviment com a principal eina d’expressió i comunicació entre el grup i cap a la comunitat.

CICLE COMPARTEIX IMPROVISACIÓ

Té per a objectiu donar a conèixer a la població en general l’art de la Improvisació i la Composició Instantània, oferint accions artístiques amb cert sentit “comunitari i pedagògic” contribuint així a la creació de públic per a les arts vives.

LASELVADANSA

Jornada d’improvisació “site-específic”. Projecte que gira al voltant de Dansa Comunitària + Improvisació i Composició Instantània + creació i ampliació de públic per les Arts del Moviment.

PATAM DANSA

Programa d’Assistència Tècnica en Arts del Moviment i Dansa Donem suport a professors en centres d’educació formal, empreses i altres contextos des de l’experiència com a professionals que treballen en les arts del moviment com eina d’intervenció social.

Scroll to top