2021

EQUIP PROFESSIONAL DEL LAB

SARA GARCÍA-GUISADO,
Direcció Artística del LABORATORI
LASELVADANSA a ESCENA III edició.

Ballarina, creadora i docent en Arts del Moviment i Escèniques.
Generadora de continguts per a programacions culturals amb una llarga experiència en projectes d’ACCIÓ SOCIAL i COMUNITÀRIA.
La seva recerca i creació es mou entre diferents formes d’expressió o manifestacions artístiques.

Treballa professionalment des de 1992 com a docent en dansa i en projectes escènics (tant en context teatral com en dansa).

Ha conduït laboratoris Internacionals de creació col·lectiva i dirigit la seva pròpia companyia Cia.NadaQueVer per més de deu anys, posant el focus d’atenció i creació en projectes escènics-pedagògics que afavorissin a la creació de públics per a la dansa, com és el projecte IMPROVISOLADANZA. Posteriorment i des d’una intensa vocació social, ha desenvolupat diversos projectes relacionats amb DANSA i COMUNITAT.LABORATORI a ESCENA:

Cada any s’aborden diferents càpsules de treball, recerca i experimentació entorn de la improvisació i la composició instantània… i els diferents processos i resultats es desenvolupen en paral·lel a un guió d’accions artístic-escèniques que donen cert sentit al treball global, que posteriorment deriva en l’escenari i en la mostra-portes obertes al públic.

En aquesta tercera edició el fil conductor està basat en l’experiència pedagògica i escènica IMPROVISALDANZA (cos – silencio – diàleg – arquitectura – objecte – temi – tecnologia – impro total), peça, que té per finalitat acostar les arts del moviment i els processos creatius d’una manera simpàtica al públic en general, desenvolupada per Sara GarcíaGuisado, en el 2008 i ha estat posada en escena i interpretada per diferents ballarins i músics en diversos llocs.

El LAB_a Escena, té com a objectiu arribar al públic d’una manera senzilla, atractiva i sincera, sent aquest una acció enfocada a contribuir a la creació de nous públics per a la dansa. Així, compartint objectius, les diferents càpsules ofertes per les diferents professores convidades, partiran o estaran connectades a l’enfocament dramatúrgic d’IMPROVISOLDANZA.

CÀPSULES LAB

Scroll to top