BAILARINES Y CREADORES INVITADOS

Direcció Artística de LASELVADANSA.
impulsora d'aquest projecte, té una llarga experiència en el sector de les arts escèniques i del moviment, a més d'haver portat la direcció artística de diferents residències internacionals de creació col·lectiva al voltant de moviment, imatge, tecnologia i patrimoni industrial, en diferents enclavaments i al país veí de Portugal. Ha desenvolupat paral·lelament projectes de dansa comunitària en el medi rural amb la finalitat d'ampliar públics per a les arts vives.
Al llarg d'aquestes edicions s'han establert diferents relacions amb artistes de la dansa i la música, professionals del sector escènic, com són:

Poeta, actriu i comunicadora cultural. Ha treballat en diferents projectes d’arts escèniques de creació comunitària inclusiva i en accions artístics feministes.

(Barcelona).
Ballarina, Docent . Titulada en Dansa i Coreografìa per el Intitut del Teatre de Barcelona. Ha ballat amb Cía. Nat Nuts, Cía.Mal Pelo, Cía. NadaQueVer.

(Barcelona)
Ballarina, Creadora i Docent. Professora de Dansa Contemporània i pedagogia de la dansa en l'Institut del Teatre de Barcelona.

(Barcelona- Arbúcies).
Em vaig graduar l’any 2003 a l’Escola Superior d’Art d’Amsterdam com a Batchelor en dansa contemporània. Vaig treballar amb diferents coreògrafs de caire internacional. Sempre sentint una forta conexió amb el treball i técnica de la improvisació i la composició instantània, amb una necessitat constant per l’exploració del moviment.

(Argentina-Barcelona).
Ballarina, creadora independent i docent de dansa. Sent interès per la recerca del moviment i la creació de nous llenguatges escènics.

(Barcelona- Arbúcies).
Artista escènica basada en la dansa contemporània i el clown. Gradua a School for New Dansi Development, Amsterdam. Ha treballat a Europa i Llatinoamèrica en diversos projectes escènics i creacions pròpies. Forma part de l'equip Pallapupas.

(Cardedeu, Barcelona).
Formada en Imatge i So, Fotografia Artística, Dansa Contemporània i Psicoteràpia Psicocorporal. Ballarina d´Improvisació, Contact Improvisació i Dansa Contemporània. Dedicada a la pedagogia de la Dansa Improvisació, el Contact i la Consciència Corporal

(Girona).
Formada en dansa clàssica, tradicional i contemporània, des de 2011 s'ha enfocat en dansa improvisació. Col·labora amb artistes d'altres disciplines en projectes escènics sempre al voltant de lacomposicióinstantània, així com altres de recerca de nous materials docentsmitjançantel moviment.

(Caldes de Montbui)
Artístes escenics de dansa teatre amb mirada inclusiva. Artistes interprets de la companyia DANZA TEATRO INCLUSIVO LA TROCA, dirigit per Jordi Cortes.

(Alemanya-Catalunya).
Ballarí, coreògraf i psicoterapeuta. Ha impartit tallers i presentat les seves peces de dansa en més 15 països del món. Creador del Kun Dance. Ha publicat el llibre “La Cientificación del Alma y el Espíritu”.

 (Israel -  l'Alt Penedès).
És intèrpret creadora i professora en l'àmbit de la improvisació en moviment i professora del mètode Feldenkrais en el seu propi estudi, i en l'escola superior del Taller de Músics

(Castelló).
Actriu, ballarina, coreògrafa, cantautora, monologuista, presentadora de televisió, docent, directora artística, gestora cultural i en definitiva una artista inesgotable amb 20 anys dedicada a les arts escèniques rebent premis i reconeixements nacionals i internacionals.

(Barcelona)
Formada en Dansa contemporània, Contact Improvisació, Body weather I Mètode Feldenkrais, estudiant amb Andrés Corchero, Julyen Hamilton, Nancy Stark Smith,...Forma part de Cía Alaka-dansa improvisació. Es co-fundadora, coreògrafa i ballarina de la companyia Pasos impares de dansa inclusiva

(Barcelona- Arbúcies).
Bateria reconegut dins l’escena del jazz i la música contemporànea. Ha format part de diverses formacions com Koniec, Moisés Moisés, Macromasa o Ektal Ensemble. Ha participat amb artistes com Pau Riba, Gatos Locos, Marcel Caselles o Miquel Pujadó. Ha actuat en diversos festivals nacionals i internacionals i ha col·laborat en el món del teatre i la dansa, amb companyies com Zotal Teatre, Ballet contemporani de Barcelona o Els Comediants.

(Arbúcies)
Ha treballat en formacions de diferents estils musicals com Màgia Blanca (rock, 1996), Orquestra La Padrina (salsa, 1999), Nuages (jazz 2000), Saltimfunkys (funk, 2003), Paper Maché (etno-jazz, 2006),
Intimitats (jazz, 2009), Àniam (músiques del món, 2012), G2 (duet guitarres, 2015), etc..
Actualment és guitarrista a les formacions Jazz Cat, Radio Cincinnati, Soul of Sound i Traç. També és professor de guitarra, combo i llenguatge des de l’ any 2000 a l’ EMM de Sta. Coloma de Farners. Té el títol superior en música moderna per l’Esmuc i quatre discos enregistrats.

(Argentina- Arbúcies).
Músic de percussió, artista internacional procedent d'Argentina especialitzat en ritmes partitius.

(Arbúcies).
Van estudiar música a l'Escola Municipal d'Arbúcies i ja de de manera autodidacta. L'any 2019 engeguen un projecte musical junts que acaba desencadenant en Remei de Ca la Fresca, un grup de rock i psicodèlia. Després de classificar-se en diferents concursos i de guanyar el premi Erra Forta, enguany han publicat el seu primer EP de la mà The Indian Runners.

(Mallorca-Arbúcies).
Professor i músic especialitzat en didjeridú, tasca que combina amb la seva carrera artística i com a creador multimèdia.

Coordinadora de projectes socials, artista plàstica d’art contemporani.

Artista plàstic i dissenyador gràfic. Ha treballat com a assistent de producció de diferents laboratoris de creació artística col·lectiva, així com de programacions culturals diverses.

(Arbúcies).
Guitarrista – Compositor – Letrista – Docente. Titulado en la Escuela superior de guitarra flamenca del Conservatorio del Liceu de Barcelona

(Arbúcies).
Fotograf contemporani d’Arbúcies.

Volver arriba