Arts del Moviment – Salut - Natura – Comunitat – Escena

CARTELES DIVERSOS NUEVOS LSD 2023

Arbúcies, La Selva, Girona

En el 2019 va néixer el projecte LASELVADANSA amb el desig de donar a conèixer les arts del moviment (dansa contemporània, improvisació, composició instantània, performance, Site-specífic-…) en la localitat d’Arbúcies i a la seva població, per això la programació que presentem ofereix l’oportunitat d’experimentar al voltant d’aquestes disciplines artístiques a diversos col·lectius de la població, així com a persones que ja senten interès per aquestes arts.

A poc a poc i a través de LASELVADANSA, desitgem crear una comunitat oberta a la pràctica i al gaudi de les arts del moviment, contribuir a l’ampliació de nous públics per a dansa, així com normalitzar la presència de les arts del moviment en la programació cultural de la localitat i també a la comarca de la Selva.

Projecte artístic i social, que té per finalitat fer accessible la dansa i acostar les ARTS DEL MOVIMENT en la població, creant públic per a aquestes arts.

Tallers de dansa contemporània, dansa-teatre i creativa per a la infància i els joves, així com tallers i sessions de moviment saludable, improvisació i composició per a gent jove, adults i gent gran.

Activitats Laselvadansa 2023

Volver arriba