XARRADANSA - L'OFICI DE LA DANSA

Sara García-Guisado, artista, formadora i creadora d’accions pedagògiques dissenyades per a acostar la dansa contemporània i altres històries escèniques, en els centres d’educació formal (bressola, primària, secundària, batxiller, cicles formatius, etc.).

L’ofici de la dansa, ha sigut una petita intervenció ARTÍSTICA i EDUCATIVA al voltant de la dansa com a professió, en l’Escola del Poble Nou del Delta – ZER Mediterrània, Tarragona.

XERRADANSA és un programa compost de diverses accions que pretén ampliar el públic per a les arts del moviment en diferents contextos amb sentit comunitari. Les activitats promouen la participació mitjançant l’experimentació, ampliació de coneixement i desenvolupament creatiu (component xicotetes creacions amb sentit escwww.saragarciaguisado.comènic).

Hem tingut un molt bon acolliment per part de la direcció, que ha mostrat gran interès a rebre i incorporar iniciatives vinculades a les ARTS DEL MOVIMENT i escèniques al projecte educatiu de l’escola. També hem sentit a un alumnat molt involucrat en les propostes, participatiu i respectuós.

Hem gaudit molt i, hem tingut la sort de conèixer un projecte d’escola rural, molt innovador i creatiu.
Enhorabona a l’equip docent.

Volver arriba