“del joc a la teva dansa” – Arbúcies

TALLER ” del joc a la teva dansa” MOVIMENT, CONTACT E IMPROVISACIÓ

Dijous de 10 ’30 h a 12 ’30 h. —– 1 i 15 de Febrer + 1 i 22 de Març —-

Des del joc com a eina a desenvolupar i amb l’atenció al voltant de “lo corpóreo”, treballarem fonaments de tècnica “dansa release i contact improvisation” així com potenciarem habilitats i sensacions ja adquirides des de la infància com l’equilibri, suspensió, centre i gravetat, donar i rebre pes, volum, inèrcia, intuïció, decisió, etc.

Una proposta de MOUENARTS + info: 616 704834. Facebook: Mouenarts Moviment

 

Taller Dansa i Moviment Contact Improvisació

✅  Dijous 12 d’Abril – de 10,30 a 12.30 h.

Dansar amb presència i en temps present 💢 aquí i ara, en continu dialogo obert al moviment amb tu, amb mi, amb el grup a l’espai, deixant que el moment generi una oportunitat per desenvolupar l’escolta, la intuïció i créixer en la presa de decisions.

Contacte, pes, gravetat són alguns dels elements a percebre i estudiar, sempre des d’una actitud relaxada i connectada al joc, buidant així camins que deixin aflorar aquestes petites danses que s’amaguen en certs imaginaris ✨✨

Facilita: Sara GaciaGuisado.

Obert a qualsevol nivell d’experiència.

Col·laboració: 6 €

Una proposta de MOUENARTS Moviment__Arbúcies.

Volver arriba