SACSEJA Moviment i Performance - primeres trobades amb els joves

SACSEJA ARBÚCIES – PERFORMANCE un viatge Artístic des de l’moviment, la creació i la comunicació cap a la Performance.

SACSEJA és un projecte d’Acció Comunitària enfocat a joves de 1a de l’ESO que busca enfortir el “sentiment de pertinença al grup” en clau positiva i des d’una actitud pro-activa, emfatitzant els valors i relacions interpersonals, així com donant lloc a la singularitat de cadascun d’ells…, treballant a través de les Arts del Moviment com a principal eina d’expressió i comunicació entre el grup i cap a la comunitat.

Metodologia i desenvolupa: Sara García-Guisado.

SACSEJA__Artes, Movimiento, Acción y Comunidad, ès un projecte de MOUENARTS__MOVIMENT.
acció cultural i social pel desenvolupament de les persones i el territori.

Scroll to top